Coronamaatregelen

Update nieuwe maatregelen 15 januari 2021

Volgens de mededelingen in de persconferentie van dinsdag 12 januari jl., worden de lockdown-maatregelen verlengd tot en met 9 februari 2021.

Volgens de planning gaan nieuwe cursussen van start in de week van 18 januari 2021. 
Alle cursisten krijgen elk weekend links naar videopnames van nieuwe lessen: een link met yoga-oefeningen (hatha yoga of power yoga of yin yoga of yoga nidra of ontspanningsyoga), een link met een ademoefening en een link met een ontspanningsoefening. Zo kun je kiezen waar je het meeste behoefte aan hebt of tijd voor hebt. En heb je het voordeel dat je de oefeningen kunt herhalen.  De lessen hebben een thema, wat ondersteund wordt met een reader.
Elke week word je uitgenodigd om met je groep een live meditatie mee te doen via Zoom.  Zo blijven we met elkaar verbonden. 

De cursussen zwangerschapsyoga zijn op maandag 4 januari, woensdag 6 januari en vrijdag 8 januari van start gegaan. De eerstvolgende cursussen gaan begin maart van start. Cursisten krijgen elke week links naar video-opnames van nieuwe lessen; een link met yoga-oefeningen, een link met (adem) -theorie en een ontspanning.  De lessen worden  ondersteund met 3 privélessen (met Zoom), een  reader met theorie en geluidsbestanden met ontspanningsoefeningen. . Volgens deze werkwijze hebben we ook tijdens  de vorige lockdown lessen gegeven en dat is goed "bevallen"! Zo kun je je toch voorbereiden op de bevalling door ademtechnieken te leren, fit blijven met oefeningen en je leren te ontspannen.

Blijf yoga oefenen en blijf gezond!

Namasté, Carolyn van de Wijngaert