Online yoga in coronatijd

Update 25 april 2021

Ook tijdens de lockdown gaan alle cursussen gewoon door. Nieuwe cursussen gaan zijn in april  van start gegaan.   Er is de mogelijkheid om nog in te stromen.We oefenen met kleine groepjes buiten op een mooie beschutte locatie als het weer het toelaat.
Cursisten krijgen in de meivakantie  links naar videopnames van nieuwe lessen: een link met yoga-oefeningen (hatha yoga of power yoga of yin yoga of yoga nidra of ontspanningsyoga), een link met een ademoefening en een link met een ontspanningsoefening. Zo kun je kiezen waar je het meeste behoefte aan hebt of tijd voor hebt.  Alle lessen worden volgens het cursusoverzicht met het lesrooster livestream gegeven. Als je niet op je gebruikelijke lestijd kunt, kun je later de opname van de livestream terugkijken. Zo kun je de les herhalen en/of  op een tijdstip doen die jou het beste uitkomt. 

De eerstvolgende cursussen zwangerschapsyoga gaan in april  en juli van start. Lessen in kleine groepjes met zoom geven de mogelijkheid om ook andere  zwangeren te ontmoeten! Daarnaast krijg je elke week links naar video-opnames van nieuwe lessen; een link met yoga-oefeningen, een link met (adem) -theorie en link met een ontspanning.  De lessen worden  ook ondersteund met 2 privélessen (met Zoom), een  reader met theorie en geluidsbestanden met ontspanningsoefeningen.  Deze werkwijze "bevalt"goed in deze coronatijd! Zo kun je je toch voorbereiden op de bevalling door fit te blijven  en je te leren ontspannen. Met goed weer oefenen we buiten.

Blijf yoga oefenen en blijf gezond!

Namasté, Carolyn van de Wijngaert