Yoga mag weer live!

Wat fijn dat we in de studio mogen oefenen! En het oefenen buiten is ook weer heerlijk! De komende twee weken zijn de laatste weken van de lopende cursussen, de laatste lessen zijn in de week van 21 juni. We zijn weer onderweg naar "normaal" en ik doe graag de volgende voordelige zomeraanbieding!

Flexibele zomercursus van 5 juli tot en met 10 september voor € 50,00
De zomercursus wordt zo ingericht dat je heel flexibel kan kiezen aan welke lessen je meedoet en hoe vaak in de week. Je betaalt een vast bedrag van € 50,00 en hebt dan toegang tot minstens 1 les in de week, maar meer omdat er veel plekken vrij zijn als we buiten oefenen. Je kunt gegarandeerd 8 lessen volgen in deze periode van 11 weken. 

Hoe werkt het?
-        Zondagmiddag krijg je het lesoverzicht waarbij je kan zien welke lessen er die week worden gegeven.

-        De lessen zijn volgens op het normale lesrooster (zie onder en op de website), behalve Yin Yang yoga en Yoga Nidra: deze cursussen starten weer in september.  Tijdens de zomercursus mag je echter zelf kiezen aan welke les(sen) je meedoet.  Je doet dus niet per se een vast programma. 

-        Zondagmiddag om 12.00 krijg je het lesoverzicht waar je je bij kunt inschrijven voor de aankomende week. 
Let op: Op zondag schrijf je je in eerste instantie voor 1 plek in om iedereen de kans te geven om voor een les in te schrijven. Op maandagochtend is iedereen vrij om zich in te schrijven voor een onbeperkt aantal lessen op de plekken die nog vrij zijn. 

-        Vind je dit lastig? Stuur een mailtje of een Whatsapp bericht, dan schrijf ik je in bij de les van je wens. 

-        Je betaalt een vast bedrag om gedurende 11 weken gegarandeerd 8 lessen (maar meer lessen mag!) te kunnen volgen. De docent behoudt zich voor om lessen uit te laten vallen of te wijzigen, dit staat echter altijd in het document aangekondigd op zondag om 12.00.

-        Corona: De lessen zullen waar het weer het toestaat buiten plaatsvinden (locatie: naast Sportcampus de Pelikaan). Wanneer er slecht weer wordt verwacht zullen er minder plekken zijn om in te schrijven zodat we de les naar binnen kunnen verplaatsen conform de 1,5 meter regel, dit houdt in maximaal 11 deelnemers per les. 

Ook ONLINE zomercursus
Naast de live lessen in de studio én de lessen op de buitenlocatie, krijg je ook 8 lessen online aangeboden. Dat is een algemene yogales, toegankelijk voor iedereen, een "Yoga4all"-les. Zo kunnen ook de "thuisblijvers" én vakantiegangers yoga blijven oefenen in de vakantieperiode!

In de derde week van september gaan de najaarscursussen weer van start.  Meld je aan!     

Aanmelden 
Kan door te mailen naar info@yogazwolle.nl

Overzicht lessen
Maandag:
17:45 uur Poweryoga
19:00 uur Hatha yoga

Dinsdag:
10:00 uur Ontspanningsyoga
19:00 uur Hatha yoga
20:15 uur Poweryoga

Woensdag:
20:15 uur Hatha yoga

Donderdag:
10:00 uur Ontspanningsyoga 
20:15 uur Yin yoga 

Vrijdag:
17:45 uur Yin yoga 

Namasté, Carolyn van de Wijngaert