Rob Hess

Power Flow workshop met Rob Hess

Rob Hess heeft jarenlang samengewerkt met Shiva Rea, door wie Prana Flow yoga wereldwijd erg populair geworden is. Je wordt tijdens deze workshop gemotiveerd om Prana ( = levensenergie ) te ervaren en te integreren in je yoga beoefening. Kenmerkend voor prana flow yoga is het vloeiende karakter waarbij de klassieke houdingen uit de ashtanga, vinyasa en yin yoga op een creatieve manier met elkaar worden verbonden. Rob deelt zijn kennis op een humoristische manier en spoort je aan om vooral plezier te hebben. Hij heeft veel aandacht voor persoonlijke aanwijzingen en correcties. Op deze manier kom je tot verdere verdieping van je eigen practice. In principe is de workshop voor iedereen geschikt die al een basiskennis heeft van de yogahoudingen.

Power flow workshop 

Met Rob Hess

Op 12 juli jl. hebben genoten van de workshop met Rob op een heerlijke zomerse avond. Rob Hess geeft zijn teachings over de hele wereld. 

Dinsdag 4 oktober 2022 om 20:15 komt hij ook weer naar Yoga Zwolle voor een workshop Prana Flow voor elke yogabeoefenaar. Kosten € 25,00 (je ontvangt info per e-mail of Whatsapp over de betalinggegevens)

Doe je mee? Gebruik onderstaand formulier.