Rob Hess

Power Flow workshop met Rob Hess

Rob Hess heeft jarenlang samengewerkt met Shiva Rea, door wie Prana Flow yoga wereldwijd erg populair geworden is. Je wordt tijdens deze workshop gemotiveerd om Prana ( = levensenergie ) te ervaren en te integreren in je yoga beoefening. Kenmerkend voor prana flow yoga is het vloeiende karakter waarbij de klassieke houdingen uit de ashtanga, vinyasa en yin yoga op een creatieve manier met elkaar worden verbonden. Rob deelt zijn kennis op een humoristische manier en spoort je aan om vooral plezier te hebben. Hij heeft veel aandacht voor persoonlijke aanwijzingen en correcties. Op deze manier kom je tot verdere verdieping van je eigen practice. In principe is de workshop voor iedereen geschikt die al een basiskennis heeft van de yogahoudingen.

Power flow workshop 

Met Rob Hess

Na een langdurig verblijf in zijn geboorteland California vanwege de corona - beperkingen geeft Rob Hess nu weer zijn teachings over de hele wereld. En daar zijn we heel blij mee.

Dinsdag 12 juli om 20:00 uur komt hij ook weer naar Yoga Zwolle voor een workshop Prana Flow voor elke yogabeoefenaar. Kosten € 25,00 (je ontvangt daarvoor een tikkie)

Doe je mee? Gebruik onderstaand formulier.