Hatha Yoga

Hatha yoga is een afwisseling van inspanning (Ha = zon) en ontspanning (Tha is maan) om lichaam en geest in balans te brengen. De les bestaat uit een harmonieus geheel van oefeningen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama), die met aandacht en geduld worden uitgevoerd. Er zijn ook krachtige en dynamische oefeningen. De les wordt afgerond met een totale diepe ontspanning. Hatha yoga vermindert stress en heeft een zeer gunstig effect op het zenuwstelsel, gewrichten, klieren en organen. Over het algemeen treedt er een versoepeling op in het lichaam en wordt de ademcapaciteit verbeterd. Het brengt de geest tot rust en zorgt voor nieuwe energie. Yoga is absoluut niet prestatiegericht en toegankelijk voor iedereen.

Elke cursus belicht een bepaald aspect van yoga en heeft een thema, waardoor elke cursus weer anders is.
Het thema van de cursus wordt ondersteund met achtergrondinformatie en yoga-filosofie. Als je nog niet bekend met yoga bent, kun je gewoon meedoen. Als je al jaren aan yoga doet, leer je bij elke cursus weer wat nieuws.

Kijk hier voor proeflessen

Start nieuwe cursussen  van 10  lessen van 75 min.  vanaf 15 april 2024
maandag  15 april 19.00 uur, dinsdag  16 april 19.00 uur, woensdag  17 april 20.15 uur
De lessen zijn tot de zomervakantie 20 juli. Dit is een periode van 13 weken les, zodat je met de vrije (feestdagen) ruimschoots 10 lessen kunt volgen. Hier is de meivakantie niet bij gerekend: in de week van 27 april tot en met 5 mei is er geen les.

Zie voor lesdata en prijzen het aanmeldingsformulier.  
Je hebt altijd de mogelijkheid om een les in te halen of te verschuiven met het handige digitale lesrooster