Hatha Yoga

Hatha yoga is "gewone yoga": het is een afwisseling van inspanning (Ha = zon) en ontspanning (Tha is maan) om lichaam en geest in balans te brengen. De les bestaat uit een harmonieus geheel van oefeningen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama), die met aandacht en geduld worden uitgevoerd. Er zijn ook krachtige en dynamische oefeningen. De les wordt afgerond met een totale diepe ontspanning. Hatha yoga vermindert stress en heeft een zeer gunstig effect op het zenuwstelsel, gewrichten, klieren en organen. Over het algemeen treedt er een versoepeling op in het lichaam en wordt de ademcapaciteit verbeterd. Het brengt de geest tot rust en zorgt voor nieuwe energie. Yoga is absoluut niet prestatiegericht en toegankelijk voor iedereen.

Elke cursus belicht een bepaald aspect van yoga en heeft een thema, waardoor elke cursus weer anders is. Als je nog niet bekend met yoga bent, kun je gewoon meedoen. Als je al jaren aan yoga doet, leer je bij elke cursus weer wat nieuws.

Kijk hier voor proeflessen

Vroegboek-aanbieding: als je je  vóór 5 december 2022 aanmeldt voor een cursus in januari, krijg je twee gratis lessen in december!

Start nieuwe cursussen  van 10  lessen in de week van 16 januari 2023
10 lessen
van 5 kwartier voor € 155,00  
maandag  19.00 uur, dinsdag 19.00 uur, woensdag  20.15 uur

Je krijgt altijd de mogelijkheid om een les in te halen of te verschuiven met het handige digitale lesrooster