Partnerlessen Zwangerschapsyoga

Ervaring met yoga is niet nodig

Zorgverzekeraars vergoeden de cursus over het algemeen, conform de polisvoorwaarden

Verloskundigen bevelen deze zwangerschapsyogacursus aan

Partnerles zwangerschapsyoga

Hoe haal je je  man over om mee te doen met de partnerles?

Speciale tips

 1) Vertel hem dat het niet zweverig is
Veel mannen zijn een beetje huiverig voor alles wat rustiger is dan een steekpass van Robben in het zestienmeter gebied. Stel hem gerust en zeg hem dat niks zweeft. Het grootste deel van de tijd sta je met beide benen op de grond, of je ligt zelfs. En ja, een grapje tussendoor kan ook.

2) Nee, hij wordt er niet moe van
Yoga, dat is toch voor superfitte mensen die zich in de meest vreemde bochten kunnen wringen? Topsport dus? Welnee. Niets is zo lekker als na een dag hard werken in een uurtje weer helemaal tot rust komen. Hij heeft nog nooit zo lekker geslapen.

3) Hij zal een stuk zekerder zijn als het zo ver is
Ook al laat hij het misschien niet zo vaak blijken, ook hij weet niet wat hem te wachten staat en ja, daar is `ie knap nerveus om. Met de oefeningen tijdens de partnerles weet hij (in ieder geval een beetje) wat hij kan doen om jou op je gemak te stellen tijdens de bevalling.

4) Houd hem een beloning voor
De beste truc is toch altijd om hem te belonen. Als hij thuis komt, geef je hem dat biertje op de bank. Wedden dat hij nu mee wil?

Kortom, de partnerles is een belangrijk onderdeel van de cursus zwangerschapsyoga. Je partner krijgt informatie over hoe hij of zij je kan ondersteunen tijdens de bevalling. Deze partnerles vindt plaats op een vrijdagavond, of een andere avond. In overleg wordt deze les gepland.                                                                    

Adres

Studio Yoga Zwolle
De Verbinding
Grote Voort 10
8041 AM Zwolle

m. 06 3076 3938

» info@yogazwolle.nl
» Meer gegevens

Volg ons via

Stel een vraag

Vereist
Vereist
Vereist