Wat is Mindfulness in Zwolle

WIj geven de originele MBSR training zoals deze door Jon Kabat Zinn is ontwikkeld en géén verdunde of commerciële versie.

Wat is Mindfulness?

Heb je weleens het gevoel dat je agenda jouw leven bepaalt? Ben je vaak bang om de controle te verliezen over situaties? Bepalen negatieve gedachten hoe je je voelt en wil je met meer rust, energie en positiviteit in het leven staan? Dan is Mindfulness wat voor jou! 

MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction: vermindering van stress door aandachttraining. Met behulp van meditatie-, yoga- en bewustzijnsoefeningen helpt de MBSR-training bij stressreductie en het doorbreken van negatieve gevoelens en gedachten. Je krijgt zelf de touwtjes weer in handen en ervaart meer balans en positiviteit in je leven.

Wat doet Mindfulness voor jou?

  • De MBSR-training leert je om aandacht te geven aan jezelf en aan het huidige moment.
  • Je leert te zien wat er NU IS, in plaats van wat er is geweest of wat straks moet.
  • Je leert oordelen over jezelf of anderen te laten voor wat ze zijn. Je leert te begrijpen hoe je geest werkt.
  • Zo oefen je zelf invloed uit op je gevoel van welzijn en je gezondheid.

De MBSR-training bestaat uit acht wekelijkse sessies van 2,5 uur en een oefendag op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Mindfulness in Zwolle is gevestigd dichtbij het centrum van Zwolle en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Wat kost het? Wordt het vergoed?

De kosten van de achtweekse training met sessies van 2,5 uur zijn € 425,00. Inbegrepen zijn een cursusmap, geluidsbestanden en een oefendag met lunch. En een zorgvuldige individuele coaching en nazorg. Vergoedingen via je zorgverzekering is mogelijk. Een eerlijk overzicht is te vinden op http://www.zorgwijzer.nl